TEL - 0653340116
E-MAIL ONS
Nieuwedijk 31e
8881 BS Terschelling
Bouw
Terschelling

Bouwbedrijf op Terschelling nodig? Wiegman Bouw uw aannemer op Terschelling.

Nieuwbouw en Verbouw projecten >

Wilt u een geheel nieuwe (vakantie)woning laten bouwen of een bestaande woning laten verbouwen? Wij voeren het project in alle fasen vakkundig en in eigen beheer voor u uit. Ook voor aanpassingen in, aan en rond uw huis kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een wand, het plaatsen van een dakkapel, keuken, badkamer of een nieuwe aanbouw.
Ook het zetten van schuttingen, hekwerk, serre, carport of overkapping behoort tot onze werkzaamheden. Wij maken schuren, kippenhokken of andere houtbouw in alle soorten en maten.
Dankzij ons uitgebereide machinepark waarin o.a. kolomboormachine, zetbank, platenknipper, plasmasnijder, lintzaagmachine en tal van lasapparaten, zijn wij u ook op het gebied van kleinschalig las- en constructiewerk van dienst en kunnen wij in onze werkplaats allerhande klussen voor u uitvoeren.

Renovatie en Schilderwerkzaamheden >

Is uw monumentale gevel toe aan reiniging of renovatie? Zijn uw muren of poorten toe aan een opknapbeurt? Bij ons bent u aan het goede adres. Zo vervaardigen en vervangen wij dakkapellen, kozijnen of windveren en streven er daarbij naar de authentieke sfeer te behouden.
Ook kunnen wij u het terugkerend onderhoud van kozijnen e.d. uit handen nemen door deze te vervangen door kunststof.
Omdat wij in het bezit zijn van een eigen spuiterij met professionele verfmenginstallatie kunnen wij elke gewenste verfkleur voor u fabriceren en direct het schilderwerk voor u doen. U ziet, meer gemak onder een dak.

Kortom voor al uw bouwprojecten neem contact op met Wiegman Bouw uw aannemer op Terschelling. Voor hulp bij al uw bouwideeën.